Magyar Termék Nagydíjasok lettünk...

Kedves leendő és meglévő vásárlóink, partnereink!

Örömmel tudatjuk, hogy kitartó és szorgalmas munkánkat az elmúlt héten Magyar Termék Nagydíj®-jal jutalmazták a Parlament Felsőházi termében. A nyertes pályázatot a Félszáraz- és szárazkolbász termékcsaládunkkal sikerült elnyernünk! Ezúton is köszönjük a termékeinkbe fektetett eddigi bizalmat!

Üzemünkben járt V. Németh Zsolt

A négy éve alapított Hungaro-Food 2009 Kft jelenlegi kapacitása évi 3500 tonna sertés, marha és baromfi alapanyagú húskészítmény gyártása.

Környékbeli élelmiszerüzemeket látogatott meg V. Németh Zsolt államtitkár

Három élelmiszer-ipari termelőüzemet látogatott meg kedden V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára. Házigazdája a nap folyamán Dankó Béla országgyűlési képviselő volt. A napot a szentandrási Hungarofoodnál kezdték, ahol Gyekiczki János fogadta a a vendégeket. Az üzem meglátogatása után tartott sajtótájékoztatón V. Németh Zsolt elmondta, kormányváltáskor azt a célt tűzték ki, hogy a felgyorsítják a vidék fejlesztését. Ezen most tovább gyorsítanának azzal, hogy a 2014-től induló pályázatoknál egységes pályázati rendszert alakítanak ki. Nagy reményeket fűznek az élelmiszeriparhoz, ill. az alapanyagot adó állattenyésztéshez. Szeretnék, ha 2020-ra 3 millióról 6-ra nőne a sertésállomány, mondta az államtitkár, ami munkahelyeket is teremtene. Gyekiczki János örömmel vette a szándékot, ill. a könnyítéseket, mert mint mondta, pályázati pénzek nélkül semmilyen beruházást nem tudnának eszközölni. Dankó Béla kijelentette, hogy Békés megyében különösen fontos a mezőgazdaság, kep1hiszen nagyon sokan élnek belőle. A három üzemben tett látogatások során kitűnő példákat fognak látni arra, hogy a magyar szellemi tőkére alapozva világszínvonalú termékeket tudunk előállítani, mondta Dankó Béla. A nap folyamán V. Németh Zsolt ellátogatott a Gallicoopba, majd a Szarvasi Mozzarellához is, ahol a cégvezetők kalauzolása mellett megtekintette az üzemeket is.

Forrás, további képek: http://www.newjsag.hu/2014/03/12/kornyekbeli-elelmiszeruzemeket-latogatott-meg-v-nemeth-zsolt-allamtitkar/

Új fejlesztés a Békésszentandrási központunkban

Új húsipari üzemet létesített Békésszentandráson a Hungaro-Food 2009. családi vállalkozás, a több mint egymilliárd forintból felépített üzemet szerdán avatták fel. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az ünnepélyes avatáson kiemelte: jó cégvezetéssel, minőségi munkával igenis van megújulás a magyar húsiparban, ha korszerű technológiával párosul, és az előállított termékek megfelelnek a szigorú, minőségi előírásoknak és a fogyasztói igényeknek. A békésszentandrási üzem a vidék élni akarását, a magyar vállalkozókra jellemző kreativitást Új üzemmünkegyaránt jelképezi, és bizonyítéka annak is, hogy a kisebb falvakban is érdemes beruházni, hiszen az alapanyag helyben megtalálható, és van elegendő képzett munkaerő - hangsúlyozta a miniszter.