Számunkra ezt jelenti a minőség

Vállalatunkat a tradicionális ízek és minőség mellett a folyamatos innováció, valamint, a változó fogyasztói igények kielégítésére való törekvés is jellemzi. A vezetés elkötelezett a biztonságos, magas higiéniai szintű előállítás felé, ezért a tevékenységet a kötelezően előírt HACCP mellett, folyamatos BRC rendszert is működtet. A beszállítóktól érkező alapanyagok, fűszerek és egyéb a gyártáshoz szükséges anyagok, szigorú ellenőrzési folyamaton mennek keresztül a bekerüléskor. A felelős szakmai irányítást végző és ellenőrző személyek között élelmiszermérnökök, élelmiszerbiztonsági – és minőségi mérnök végzettségű dolgozók vannak jelen, akik felelnek termékeink biztonságért.
szentandrasi_snack kolbasz

Tanúsítványaink

Vegán-védjegy

Kutatás-fejlesztés

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Etiam convallis mattis iaculis. Nullam a odio a sem ornare venenatis. Duis elementum luctus convallis. Praesent lobortis elit velit. Mauris dictum molestie mi, semper consectetur nisi pretium ut. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Donec ipsum libero, commodo a dui eu, efficitur finibus tellus. 

sydney-rae-668606-unsplash